Torsdag

Ligger i sängen och ser på tv innan min träning vid sju, ska nog sova en timma innan också :)

Skolan rullar på och har imorgon klarat av första "riktiga" veckan. Ska bli väldigt skönt med helg även att jag ska jobba hela helgen.

Puss
Söndag

Mycket har hänt sen jag skrev här sist!
Jag spenderade några underbara dagar i Oslo med familjen. Gick på museum, åt gott, kollade runt och shopping! 

Jag har sedan jobbat några dagar till och från på leklandet, men har även hunnit med och träna lite :)

Nu ska jag iväg och gå på bio, ska äntligen få se förr eller senare exploderar jag !

Puss

Måndag

Ligger som vanligt i sängen och ser på tv. Ska strax göra mig iordning för att krypa ner under täcket. Imorgon är det äntligen min sista dag på jobbet, ska bli så skönt att vara lite ledig!

Idag jobbade jag själv i receptionen, var inte så mycket folk som kom så satt och läste min bok somtidsfördriv. När jag kom hem somnade jag som en stock i min säng. Hoppade sen in i duschen innan jag skulle på middag hos Ludwig, jättegod mat! Blev ett dopp med Erica, Elin och Jocke innan vi åkte hem för att äta efterrätten :)

Puss

Söndag

Ska strax sova då jag ska upp och jobba tidigt imorgon. Min näst sista jobbardag så ska bli skönt att få det gjort. På kvällen ska jag till Ludwig och äta.

Idag har jag varit ledig, har mest badat och solat, men tog även en promenad med tjejerna på 3 timmar typ. Sen spelade vi golf med Jocke.

Puss 
Lördag

Ligger i sängen och ser på serier. Imorgon är min fösta lediga dag på tio dagar så jag är ganska sliten.
Idag har jag jobbat och sen somnade jag som en stock när jag  kom hem.

Imorgon ska jag bara slappa, hoppas på att kunna bada lite, på tisdag är det min sista jobbardag, sen får jag äntligen semester!!

Puss

Lite av vad jag har köpt den senaste veckan.Fredag

Sitter i soffan och har precis ätit lite sallad med familjen. Ska iväg och jobba kväll om en stund, sitta kvällspasset för den här sommaren så det ska bli skönt.

Igår jobbade jag morgon, när jag kom hem la jag mig och sov på soffan till jag blev väckt av Ludwig som skulle hämta mig för att åka till Västervik, vi gick lite på stan och tog en fika.

Puss
 

Lite bilder från senaste tiden.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu